среда, 19 декабря 2018 г.

Стосовно закінчення навчального семестру
Останній навчальний день - 28 грудня.
У суботу вчимось за понеділок.
Карнавал - 27 грудня. Час проведення - орієнтовно 12.30 або 13.20 год. Остаточно повідомлю ближче до проведення. Стосовно одягу: свято буде тематичне, кожен клас буде представляти певну країну. Ми  - Італію. Одягаємось під кольори прапору:зелений, червоний, білий. Це не означає, що купуємо зелені светери, червоні штани...Надайте перевагу цим кольорам, якщо зовсім нічого немає, прийдіть просто святково одягнені. Зараз багато дрібниць в "Аврорі", "АТБ", ті ж самі ковпаки, вони червоні. . Щічки у дітей ми розмалюємо. Дівчатка виконують танок: юпка зелена, біла блузка, червоні стрічки, заплетені коси. 

 Миколаївський ярмарок
     Останні дні перед святами завжди сповнені сюрпризів і несподіванок. Масою позитивних емоцій був переповнений понеділок: знаю, що не всі сприймають традицію проводити в школі Миколаївський ярмарок на "ура", але знаю, що для дітей - це море позитиву, повні роти солодощів, та й батькам гостинці скуповують. Дякую за таку злагоджену організацію всім батькам, дякую нашим помічникам, які так припрохували до нашої випічки.! Підводячи підсумок - виторг склав 662 грн.



Невеликі подарунки до свята Миколая
Олександр Зімба - дитячий письменник, надіслав  свої книги для учнів класу. Читайте і інших запрошуйте!



Нагороди для учасників конкурсу знавців української мови

Традиції святкування англійського Різдва
    Щорічна атмосфера англійського Різдва панувала сьогодні в стінах нашої школи. Вчителі англійської мови підготували цікаву годину , протягом якої діти і співали , і гралися, і виконували певні завдання. 













Комментариев нет:

Отправить комментарий