понедельник, 3 декабря 2018 г.

У вівторок, 4 грудня у школі працюватиме фотограф. Вартість фото форматом А4 - 65 грн( це може бути 1 портрет або на такому ж форматі 3 фото). 

Урок інформатики з усім світом
На початку грудня  відбудеться всесвітня ініціатива «Час коду 2018». Протягом тижня навчальним закладам України пропонується провести спеціально розроблений урок інформатики разом з усім світом. Цього року ініціатива «Час коду» пройде 3-9 грудня в рамках тижня комп'ютерних наук по всьому світу. «Час коду» став популярним в світі саме завдяки своєму унікальному формату, який допомагає відчути себе програмістом. У формі гри і зі зрозумілими інструкціями дитина за одну годину вчиться писати код і відразу бачить результат своєї роботи.
 Організатори пропонують вирушити в подорож з героями світу Діснея і створити власну гру «Зоряні війни» в далекій-далекій галактиці. Всі ігри та інструкції по проведенню доступні онлайн.
   В нашому класі такий урок буде проведено у четвер, на 3 уроці ( зміни у розкладі погоджені з адміністрацією, тому урок інформатики буде замість мови). Всі діти отримають відповідний сертифікат.
 У грудні школа працює над проектом "День починається з добра"

Комментариев нет:

Отправить комментарий