вторник, 27 марта 2018 г.

Канікули - це, звичайно, відпочинок. Але це й можливість вирішення тих справ, які під час навчання неможливо зробити і вчителю, і батькам. Це я про медичний огляд. Виділіть час і зробіть цю справу!!! 

 З 19 по 23 березня у закладі проведено цікаві заходи в рамках Всеукраїнського фестивалю «STEM-весна 2018». Учні 1-2 класів працювали на майданчику з LEGO-конструкторами, а потім презентували свої винаходи.





Чому саме такі заходи були у нашій школі? Тому що STEM-освіту часто називають «навчанням навпаки». Ланцюжок «від теорії до практики» у STEM зазвичай зворотний: спочатку – гра, придумування та майстрування пристроїв і механізмів, а вже потім, у процесі цієї діяльності, – опанування теорії і нових знань. Але, звісно, STEM-освіта – це не тільки «навчання навпаки». Абревіатура STEM розшифровується як science (природничі науки), technology (технологія), engineering (інженерія), mathematics (математика).

Тому прагнемо, щоб у нашій країні було багато класних інженерів, дослідників, механіків, програмістів, щоб Україна стала високотехнологічною державою!

Весняні коти
Пластиліновий зоопарк - результат роботи з образотворчого мистецтва.



Комментариев нет:

Отправить комментарий