понедельник, 19 марта 2018 г.

Увага! В щоденниках у дітей буде вклеяне повідомлення щодо книг на 3 клас. Напишіть там відповідь, щоб ми замовили.
Останній тиждень перед канікулами - тиждень психології. Кожен день матиме певне забарвлення. Завтра, 20 березня - наш колір червоний. То ж,  якщо у дитини є одяг, бантик, обруч.... - червоного кольору- приєднуйтесь до цього заходу.
Увага! З 1 березня триває Всеукраїнський фестиваль "STEM-весна-2018"
Відповідно до ст.41 Закону України "Про освіту", наказу  ДНУ Інституту Модернізації змісту освіти та з метою  ознайомлення громадськості з інноваційними технологіями, необхідних для реалізації концептуальних засад Нової української школи, пошуку та підтримки перспективних наукових ідей щодо розвитку  STEM-освіти в Україні долучаємось до фестивалю з 19.03. 2018 року.
Яким чином?План участі нашого класу
 23.03 - для учнів 1-2 класів буде працювати "LEGO-майданчик" на тему "Мій найперший винахід" (У актовій залі на 5 уроці команди від класів (5-7 учнів) будуть працювати зі своїми конструкторами 20 хвилин. По закінченні роботи - презентація робіт, коротка розповідь про свій винахід)

У середу, 21 березня, о 13.20 год.-планетарій. Вартість квитка - 30 грн. У суботу, о1 6 год цирк в будинку культури. Квитки безкоштовні, роздам дітям наприкінці тижня.

Краса, створена дітьми!

Урок здоров'я з лікарем
Цікаво, корисно. Навіть для мене деякі факти, відкриті Оленою Миколаївною, були новиною. Говорили і про поводження на льоду, і про переохолодження, і про захворювання, спричинені холодом. Дякуємо шкільному лікареві.

Комментариев нет:

Отправить комментарий