пятница, 11 января 2019 г.

      14 січня я радо зустріну дітей в стінах нашого класу.
 Цей день буде розвантажувальним, адже на дітей чекає "відкладене" Новорічне свято. Проте уроки все ж таки будуть, але тільки 3: українська мова, фізкультура та математика( згідно розкладу). Об 11.30 розпочнуться зимові розваги для 3-4 класів" Ой весела в нас зима". Урочиста частина (15-20 хв)- буде проходити  на подвір'і школи. Після цього кожен клас буде виконувати тематичну скульптуру із снігу. Тому в школу дітей одягти в зручний, теплий одяг, обов'язково дати рукавички, шарфи, можна змінний одяг (особливо тим, хто залишатиметься на ГПД). Діти можуть взяти з дому лопатки, сніголіпи. Ті діти, які хворіють або легко піддаються застуді, можуть залишитися в класі. Свято закінчиться о 13 годині.
   Організаційні питання: 
* розклад змінюватися не буде, тому простежте, щоб діти заповнили щоденники;
* з цього семестру на уроках мови починаєм писати в зошитах у лінію. Тому, коли закінчиться зошит, переходьте на лінію.
* відвідування- мені б не хотілося, щоб окремі батьки і діти продовжили традицію ходити в школу вибірково. У нас пропусків за записками більше, ніж по хворобі, особливо як підходить четвер-п'ятниця. Змініть ситуацію (це стосується лише декількох дітей, але  пропусків дуже багато, питання буде на контролі).
* у вівторок 10 учням ( це буде вибірково) роздам анкети для батьків. Прохання заповнити абсолютно чесно (це анонімно) і принести в п'ятницю.
   Всім нам легкого початку!

Комментариев нет:

Отправить комментарий