воскресенье, 2 сентября 2018 г.

Ось і настав цей день. 1 вересня – День Знань і старту нового навчального року. Хочу побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам’ятався довгоочікуваними веселими зустрічами, завзятим і дзвінким сміхом, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Щоб сил і терпіння вистачило на весь прийдешній рік! Високих оцінок, легких контрольних, цікавих уроків і вірних друзів!!!



Стосовно уроків: на завтрашній день діти приносять по 2 зошита в косу лінію, 3 зошита в клітинку. Підписувати зошити та вести щоденники будуть діти. Берем спортивний одяг. Уроки закінчаться о 12.15 год. Не забудьте вкласти в щоденники гарантійні листи на підручники та заяви на ГПД. Розклад на тиждень ми запишемо в школі і ви, відповідно, знайдете його на сторінці блогу.
Організаційні моменти: вимоги до навчального процесу не змінились, все ж нагадаю: в школу діти приходять 0 8.15 год. Харчування буде на другій перерві ( 10.05 год). Вартість харчування на ГПД складає 5 грн.  Діти ходять у одязі, який ми можемо назвати шкільним - ніяких різнокольорових джинсів!!! В їх шкафчиках надалі повинне бути змінне взуття.
Попередньо: виникає необхідність в четвер провести батьківські збори.


Комментариев нет:

Отправить комментарий