пятница, 23 декабря 2016 г.

Оновлено зміст сторінки "Навчаємось граючись". Там ви знайдете посилання на ресурси з цікавими завданнями з математики, навчання грамоти, а також вправи для розвитку навички читання. Бажаю успіхів!!!

воскресенье, 18 декабря 2016 г.



Вітаю з Новим Роком! Нехай рік буде ще цікавішим, веселішим і вдалішим. Успіхів, щастя та задоволення в Новому Році! А вам, мої маленькі школярики, бажаю гарно відпочити, хай вистачить сил творити, шукати, підкорювати вершини наук у наступному році !!!

Новий рік, Новий рік вже ступає на поріг...
Усі діти чекають приходу Нового року, адже в цей день дитячі бажання сповнюються. А найбільше чекають найменші, які з вірою в серці виглядають сани Діда Мороза, заглядають під ялинку, пишуть листа Діду Морозу. Ось і для наших школяриків 15 грудня розпочалося свято новорічного дива, подарунків, сюрпризів! 







З Днем Святого Миколая!
Довгоочікуване свято маленьких школяриків.
14 грудня учні 1-А та 2-Б класу, які відвідують ГПД, підготували для учнів школи тематичний захід "Свято Миколая". Діти читали вірші, співали, вітали присутніх зі святом Миколая. 

среда, 14 декабря 2016 г.

Традиції англійського Різдва
Вчителі англійської мови підготували дуже цікавий захід про святкування англійського Різдва. Діти  знайомилися з атрибутами Різдва, слухали різдвяні пісні, відповідали на запитання, грали в музичні ігри. На довершення, Санта пригостив дітей цукерками.



На хвилинку про здоров'я
Приємною несподіванкою для дітей нашого класу була зустріч з приватним підприємцем, зубним лікарем Коваленком М. А. Він розповів про догляд за зубами, правила чищення зубів.  На згадку, Максим Анатолієвич зробив дітям гарні подарунки, а також нагородив кожного "Дипломом Зубного Захисники".
Миколаївський ярмарок 
12.12 в школі відбувся традиційний Миколаївський ярмарок. Учні та батьки всієї школи відповідально віднеслися до цієї справи, адже мета цього заходу дуже значуща: всі кошти, виручені від продажу ласощів підуть на допомогу дитині з нашої школи, яка потребує цієї грошової підтримки. Наша шкільна родина також долучилась до заходу.
 Захід- чудовий, настрій- святковий, мета, беззаперечно, велика. 


пятница, 9 декабря 2016 г.

"Книга - мудрість, книга - знання"
Так звучала тема виховної години, де діти почули про роль книги в житті людини, поговорили про  книги, які є вдома у кожного і долучились до акції "Читайлики".



Година психолога
07.12 шкільний психолог Ананко О.В. провела бесіду з учнями нашого класу на тему "Чи вмієте ви дружити?". Діти здійснили уявну подорож в країну Дружби, зустрілились з її жителями, почули казку "Про Дружбу". 

Веселе дозвілля після уроків


воскресенье, 4 декабря 2016 г.

День замовлень подарунків Діду Морозу



Деякі сайти пропонують відзначати 4 грудня як День замовлення подарунків Діду Морозу. Що ж, якщо подарунок треба замовляти, то чому б не зробити це 4 грудня? 
4 грудня - цікавий і захоплюючий день, який присвячений всім дітям, які чекають на Новий рік подарунки від Діда Мороза. Це День замовлень подарунків Дідові Морозу.
У цей день, як свідчить статистика, на поштові електронні скриньки, призначені Дідові Морозу, приходить близько 300 000 листів від дітлахів з усієї України. У порівнянні з нашим Дідом Морозом, Санта-Клаус отримує листів у багато разів більше. Їх кількість складає близько мільйона. Для зберігання дитячих листів, адресованих Діду Морозу в його резиденції, існує окрема будівля.
Але не лише 4 грудня діти України пишуть листи Дідові Морозу. Перші «ластівки» з дитячими проханнями приходять до адресата вже наприкінці листопада.
Спостерігається цікава тенденція. Малюки нашої країни з кожним роком все більш високі вимоги і побажання пред'являють у своїх листах. Вони просять про більш дорогі і практично нездійснені подарунки. Подарунки типу цуценя, велосипеда, нових джинсів, сьогодні вже не актуальні. Сучасна дітвора все більше мріє про комп'ютер, роликових ковзанах, женихів і наречених для братів і сестер, високооплачуваної роботи для мами і тата. Для реалізації даних побажань у багатьох листах вказується адреса магазинів, де можна купити бажану річ, висилаються іграшкові гроші і т.п.
4 грудня також відзначається Міжнародний день замовлень подарунків Дідові Морозу. У ці дні у всьому світі відкриваються поштамти, що надають послуги для відправки листів бородатому від всіх дітей. Однак з'ясувалося, листи Дідові Морозу пишуть не тільки діти, а й дорослі зі своїми дорослими побажаннями. Питання в іншому - яку адресу писати на конверті?
Як написати листа Діду Морозу?
Поява Діда Мороза в будинку з нетерпінням чекає кожна дитина. Адже довгоочікувані новорічні подарунки так приємно отримати саме від Дідуся. Звичайно, подарунки від батьків також бажані, але привнести в життя дитини частку казки можна завжди! Країна Рад пропонує батькам та їх дітям написати листа Діду Морозу!
До написання листа Діду Морозу слід підійти дуже серйозно. Це не проста формальність, щоб дізнатися, який подарунок хоче отримати дитина на Новий рік. Лист Діду Морозу – це казка, яка стає реальністю. До того ж, процес написання листа зажадає від дитини проявити всі свої творчі здібності та фантазію. Отже, приступаємо до листа!
Написати листа Діду Морозу, здавалося б, не складе великих труднощів. Але це тільки на перший погляд. Сам дитина не знає, що можна написати, чому, в якій послідовності. Його лист може вийти занадто коротким або зовсім незрозумілим нікому. А якщо дитина навіть писати не вміє? Ось тому батьківська допомога просто необхідна в будь-якому випадку.