среда, 1 апреля 2015 г.

   






  Баскетбол - захоплива гра, що знайшла своє широке застосування і в нашій школі. Учні дуже люблять цю гру. Займаючись баскетболом, діти зміцнюють своє здоров’я, вдосконалюють майстерність, розвивають у собі витривалість, силу, спритність, швидкість, ініціативу, сміливість і рішучість.
     Доступність баскетболу та його широка популярність серед школярів висуває цю гру на одне із важливих місць у спортивній роботі школи.
     Відвідуючи гурток « Баскетбол», діти з перших занять готувались до міні-змагань з набутих навичок володіння м’ячем. 31 березня 2015 року відбулись змагання у трьох номінаціях: володар « Золотого мяча», володар «Срібного мяча», володар «Бронзового мяча». Діти змагалися у 3 етапа:
-ведення м’яча на швидкість;
-кидки мяча з 3-ої зони;
- кидки мяча з різних відстаней.
    Переможцем змагань став учень 3-А класу Трудненко Денис, срібло розділили Діллер Ерік, учень 4-Б класу та Божко Владислав, учень 4-В класу. Володарем « Бронзового мяча» став учень 4- Б класу Бойко Едгар. Не менш здібними показали себе  і інші учні, серед них  дівчата (Чудінова анастасія, Соловей Даша, Піхуля Анастасія).









Комментариев нет:

Отправить комментарий